Lime CRM - Forenkle hverdagen med et CRM-system

Poster: Forenkle hverdagen med et CRM-system

Hvorfor trenger man egentlig et CRM-system? Hva er fordelene? Åh! – dette er noe vi kunne pratet om i evigheter. Men! Vi er opptatt av det visuelle og velger derfor å presentere noen gode argumenter på hvorfor CRM er viktig på en fresh plakat.

Laste ned nå!

3 gode grunner til å laste ned vår plakat

  1. Fresh og visuell – perfekt til å henge opp på kontoret for å minne dine kolleger på hvor viktig arbeidet med CRM er.

  2. Gode grunner til hvorfor et CRM-system er viktig. Godt å ha dersom du behøver å overbevise noen i organisasjonen. Kanskje sjefen, ledelsen eller nærmeste kollega?

  3. Den er gratis – og gratis er bra. Det vet jo alle.

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

Yey - You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern!

Psst! I blant spiser monsteret mailen og den havner i søppelpost. Sjekk der om du ikke finner e-posten i innboksen...