MED FOR CRM

Hva skjer når du samler 185 lidenskapelige sjeler for CRM? Jo, da får du Lime Technologies! En gjeng som er opptatt av å gjøre våre kunder til kundemagneter. Vi lever for CRM og vet du vil ha det gøy på jobb når du har kontroll på kunderelasjonene dine.

"Vi skal bli den ledende leverandøren av CRM i Norden gjennom å gjøre våre kunders arbeid både enklere og morsommere.”

Helt fra dag én har vårt mål vært å levere eksepsjonelt brukervennlige systemer som forenkler hverdagen til deg og dine kolleger. Balansen mellom engasjement og teknologi har gjort oss markedsledende i Sverige. Nå jobber vi for å vise norske bedrifter at CRM ikke trenger å være vanskelig eller kjedelig.

Med vår teknologi og engasjement vil vi hjelpe din bedrift til å bli en kundemagnet!

Hvem er vi?

Lime Technologies - One-stop-shop

One-stop-shop

Vi utvikler, selger, innfører og gir support selv, og hjelper deg gjennom hele CRM-reisen din. Fra begynnelse til slutt (som i $).

Lime Technologies - 25 års erfaring

25 års erfaring

Trenger vi engang å nevne at våre mer enn 25 år innen CRM gagner deg som kunde? Vi har sett alt og lært oss masse. Dra nytte av det!

Lime Technologies - Markedsledende på CRM.

Markedsledende

I 2015 ble vi markedsledende på CRM i Sverige. Det var første gangen vår markedssjef gråt på jobben.

Teamet

Rett og slett en fantastisk gjeng

Adrian Sjøholt

Adrian Sjøholt

Konsulent

Aktiv og engasjert paintballspiller fra Sunnmøre, som bruker fritiden sin på organisere idrett. Glad i all type mat men favorittene er nok sushi og biff. Han har et sterkt vinnerinstinkt og sier aldri nei til en utfordring. Tross alt dette drømmer han fortsatt om å bli rockestjerne.

An Thien Huynh

An Thien Huynh

Konsulent

Det går rykter om at An er ubeseiret i FIFA og vi lurer alle på om han klarer å spille like god fotball i virkeligheten. Forøvrig har vi enda ikke sett han i treningstøy og det viser seg at han har et sterkt bånd til McDonald’s. Han trives best om sommeren og har lengtet tilbake til sol og varmegrader lik den fra utvekslingstiden han hadde i San Diego. An forsøker stadig å overbevise oss kollegaene om at han er minst like beinhard som Zlatan, men vi alle vet at han er snill som et lam ;)

Bjørn Petter Bjercke

Bjørn Petter Bjercke

Salg

Bonde fra byen som har bodd på ranch i Texas. Utadvendt, energisk og alltid på farten, men tror han er bedre enn det han er i sport. Konkurrerer i triathlon og fotball på hobbynivå. Hater å tape, men holder med Lyn og Tottenham. Vi tror dette kan være årsaken til ordtaket hans «det er bedre med ti høns på taket enn èn i hånden.

Caroline Bellviken

Caroline Bellviken

Konsulent

Dedikert hestejente og dataingeniør oppvokst utenfor Ullared. Spiller fra tid til annen en Starcraft-match og er en stor godterigris med svakhet for kaker og sjokolade. Drømte om å jobbe med astrobiologi frem til hun innså at programmering var nok mer hennes greie.

Vanessa Kjølner Kerr

Vanessa Kjølner Kerr

Konsulent

Hestejente og food junky som valgte storbyen fremfor sommer paradiset. Kreativ IT-nerd som imponeres av engasjerte mennesker med stor drive. Trening og TED-talks er et must.

Kamilla Svendsen

Kamilla Svendsen

Konsulent

Bak det heller uskyldige ytre, gjemmer det seg en fin, full-av-disiplin, programmeringsmaskin. Likevel bruker Kamilla mesteparten av fritiden som på konserter og på plateshopping, så bli ikke overrasket over at hun faktisk har bakgrunn som radiovert i sitt eget musikk-program! For øvrig er hun kanskje den eneste «nerden» som aldri fullførte ringenes herre filmene.

Nicklas Weldingh

Nicklas Weldingh

Salg

Olav Alexander Eidem

Olav Alexander Eidem

Salg

En evig optimist fra Oslo, som alltid leter etter det grønneste gresset, uten noen ambisjoner om å bli gartner. Han mener at livet handler om rett innstilling, enten det gjelder sykkelen eller humøret på jobb. Han har en dyp lidenskap for innovasjon, men er på ingen måte kreativ.

Philip Jeppsson

Philip Jeppsson

Salg

«Går det ikke å fikse med gaffateip er det ødelagt». Det gjelder til og med dårlige IT-systemer... Svensktalende siviløkonom som gjerne briljerer med sin tørre humor. Han har god sans for forretningsutvikling og liker nye utfordringer.

Let's make something great together

Ta det første steget ved å ringe oss på 21 61 17 10. Snakkes!