CRM för säljare

CRM for deg som selger

Med Lime får du oversikt over alle dine kunder, prospekter, mål, oppgaver og hva du har sagt, gjort og lovet. Som en personlig salgsassistent. Bare bedre.

Er du lei av ett CRM-system som ingen bruker?

Effektivisering og økt salg – det er målet for nesten alle løsninger vi leverer. Hva kreves av ett CRM-system for å lykkes med det? Jo! At systemet brukes. «Shit in, shit out» som vi pleier å si. Ved å gi brukerne ett enkelt CRM-system, der mye av informasjonen leses inn automatisk og at systemet faktisk sparer tid - ikke det motsatte.

Sökfunktion Lime CRM försäljning

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Tydelig oversikt over kunder og prospekts, med gode søkemoligheter. All kontaktinformasjon på ett sted.

  2. Oversiktlige dashboards så man enkelt kan følge med på aktiviteter og salgsprosesser.

  3. Fine rapporter. Kanskje du vil vise frem noen fine tall til ledelsen?

  4. Hendig mobilapp så du alltid har oversikt – selv på farten.

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

CRM för säljare

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du oversikt over dine hjemmesidebesøkere og kan poengsette dem basert på hvilke sider de besøker og hvor lenge de blir. Med en kobling til Lime ser du dessuten hvilken relasjon du har til hjemmesidebesøkeren. Er det en kunde, et prospekt eller til og med en konkurrent? Nå er det bare å svare. Dra i gang et automatisk mail, eller ring. Bare fantasien setter grenser.

CRM för säljbranschen

Bisnodedata

Slutt med dobbeltarbeidet! I stedet for å taste inn alle bedrift og personer som du treffer kan du enkelt lese dem inn direkte fra Bisnodes næringslivsregister. Du får med deg all informasjon du behøver, alt fra kontaktinformasjon og beslutningstakere til organisasjonsnummer og antall ansatte. På ett klikk!

CRM för försäljningschefer

Dashboards

Med Lime Dashboards samler dere alle KPI:er på ett og samme sted. Hvordan går salget? Hvor mange supportsaker har dere? Hvordan ligger dere an i forhold til budsjettet? Ha stålkontroll på de tallene som er viktige i deres bedrift i sanntid. På denne måten kan dere reagere proaktivt og ikke reaktivt.

Lime Go

EN NY TID FOR SALGSVERKTØYET

Vil du teste et helt nytt salgsverktøy? Da bør du ta en titt på Lime Go. Lime Go er bygget på filosofien om at et salgsverktøy burde være laget av selgere, for selgere. Derfor synes vi at det var på tide med et salgsverktøy der selgeren står i fokus. Tiden er inne for Lime Go.

Les mer om Lime Go her

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang