Sökfunktion Lime CRM

CRM for deg som vil ha oversikt over dine medlemmer

Nå kan du samle all informasjon om dine medlemmer, alle aktivitetene dere organiserer, kampanjer og henvendelser på ett sted. I Lime.

Vil du også ha kontroll på dine medlemmer?

Et CRM-system kan i prinsippet inneholde hva som helst. Om man vil. Men etter å ha innført CRM-system hos mange medlemsorganisasjoner så har vi lært oss hva som er viktigst. Derfor gir Lime CRM deg et totalbilde over medlemmer, markedsaktiviteter og kurs. Fint, ikke sant?

Sökfunktion Lime CRM

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Ha en oversikt over alle medlemmer (uavhengig om de er privatpersoner eller bedrifter).

  2. Enkelt kunne segmentere medlemmene ut i fra f.eks. interesse, alder eller om de har betalt.

  3. Starte kampanjer basert på data i CRM-systemet. Lett når den er segmentert!

  4. La medlemmene oppdatere sin informasjon i CRM-systemet gjennom Mine sider (eller lignende).

Lime CRM integrerar med

Slik integrerer Lime med omverden

Våre kunder som driver med medlemshåndtering har ofte skreddersydde systemer og portaler som de ønsker å beholde, rett og slett fordi det fungerer bra med formålet. Men hvordan kan vi få alt samlet i ett system? Vi integrerer! Du kan koble sammen Lime CRM med webshoppen din (der medlemmene kjøper sitt medlemskap og andre produkter), med kursportalen (der medlemmene selv administrerer alt omkring sine kurs) og selvfølgelig økonomisystemet slik at du lett kan se om medlemmene har betalt eller ikke i ditt CRM-system.

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för medlemsbranschen

APSIS Pro

Med en kobling til APSIS Pro kan du håndtere abonnementer, arrangementer og såklart skape og sende nyhetsbrev direkte fra Lime CRM. Du kan se detaljerte rapporter og se eksakt hvilke personer i Lime CRM som har lest et spesifikt nyhetsbrev og hva de har klikket på. Du får også en tydelig markering av de personene der e-postadressen ikke stemmer, hvilket gjør det enkelt å håndtere bouncing og opt-outs.

Lime CRM för utbildningsföretag

Web service

Web Service er ansiktet utad for Lime CRM og leser inn, eller ut, spennende informasjon til og fra eksempelvis hjemmesiden, salgssystemet eller intranettet. Med Web Service er det bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig. Lime CRM elekser å håndtere informasjon og kan med Web Service hente den fra hvor som helst.

Lime CRM för föreningar

SPØRREUNDERSØKELSES MODUL

Med spørreundersøkelsesmodulen i Lime CRM trenger du ikke lenger å gjette hva dine kunder synes om deg, du kan spørre. Kanskje vil du sende ut en undersøkelse så fort prosjektet skal starte eller direkte etter en supportsamtale – du velger.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

”Lime CRM er et brukervennlig system, der all relevant informasjon er samlet. Med ett klikk får brukeren raskt oversikt over medlemmer, kontaktpersoner, roller, prosjekter, historikk henvendelser og markedsføringsaktiviteter.”

Malin Johansson, Kommunikasjonssjef Tysk-Svenska Handelskammaren

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang