Lime CRM för Maskin och Instrument

CRM for deg som selger og/eller produserer maskiner eller andre industrivarer.

Trenger du et smart system for å for å ha oversikt over dine kunderelasjoner, lange salgsprosesser, maskiner, utstyr, serviceavtaler, garantitider og servicerapporter?

Har du kontroll på dine kunders maskinpark?

Lange salgsprosesser, viktige kunder og store investeringer? Selger du produkter som du kanskje til og med produserer eller holder vedlike? Det gjør mange av våre kunder og! Derfor har vi utviklet et CRM-system som kommer til å forenkle din hverdag!

Sökfunktion Lime CRM

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Del informasjon med dine kolleger, både om potensielle og pågående prosjekter. På den måten får alle tilgang til informasjonen når de trenger det.

  2. Øk mersalget. Etter avsluttet prosjekt gir Lime deg påminnelser om å følge opp. Kanskje behøver kunden reservedeler, service eller et helt nytt prosjekt?

  3. Pass på at ingenting faller i mellom stolene. Tilbud og prosjekter følges til riktig tid og dere får en påminnelse når en avtale nærmer seg slutten eller går ut.

  4. Vit hvem som eier maskinen/måleinstrumentet. Få full kontroll på avtaler, garantitider og hvilken service som utføres eller skal utføres.

Lime CRM integrerar med

SLIK ORGANISERES ALT DU TRENGER

Lime samler alt du trenger på ett sted. Kunder, prosjekter, maskiner/måleinstrumenter, salg, service, avtaler og mye mer. Det gjør at du får stålkontroll på hvilken service en maskin/måleinstrument skal ha, samt når eventuelle avtaler må fornyes og når det er på tide å følge opp prosjektene.

Målet: det du behøver finnes i Lime, du trenger ikke å lete andre steder. Dette gjør at du blir mer effektiv = selge mer = bedriften går bedre!

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för maskinbranschen

Extranet

Extranet er en webløsning som lar deg dele en viss informasjon fra Lime CRM eksternt. Kanskje til kunder, parnere, forhandlere eller kompiser? Med et innlogg får personen tilgang til det du vil dele, med full sikkerhet såklart. Kanskje er det en supportsak eller et konsulentoppdrag? Mulighetene er uendelige.

CRM för maskinbranschen

Mail Gateway

Med Mail Gateway kan dere enkelt lese inn e-post direkte til Lime CRM. For eksempel kan kunden maile til support@foretaget.no om et problem. Da vil du at en supportsak skal legges opp. Null stress! Det løser Mail Gateway.

Lime CRM för helpdesk

Kart

Med vår kobling til Google Maps får du enkelt et geografisk bilde over hvor alle dine maskiner/måleinstrumenter er og hvor kundene befinner seg.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Niklas Håkansson, PMH International

”I dag krever markedet et CRM-system som er enkelt, raskt og skreddersydd etter kundens behov. Det har vi!”

Niklas Håkansson, Daglig leder, PMH International

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang