Sökfunktion Lime CRM

CRM for deg som er konsulent

Med Lime har du oversikt over dine kunder, nåværende og fremtidige prosjekter – og du øker salget mot eksisterende kunder. Akkurat det du behøver som konsulent!

For deg som vil ha et forsprang

Alle kjenner til behovet for å arbeide effektivt og skille seg ut fra konkurrentene. Å disponere ressursene riktig samt ha oversikt over prosjekter kan være det som avgjør om bedriften går rundt.Därför har vi skapat ett CRM-system som underlättar och effektiviserar din vardag, allt för att du skall kunna koncentrera dig på det du är bäst på!

Sökfunktion Lime CRM

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Samle all kundedata & kontrakter – men oppdrag må dere fortsatt skaffe selv!

  2. Minske administrasjonskostnad – for hver time som legges ned på administrasjon minsker marginene. Det syns vi er unødvendig!

  3. Samle konsulentenes kompetanse i en kompetansedatabase. Når en kunde tar kontakt kan dere fort presentere rett løsning.

  4. Ha kontroll på pipelinen. Hvilke prosjekt har dere? Kan dere selge mer til samme kunde?

Lime CRM integrerar med

Store konsulentselskaper pleier å gjøre det slik…

Når vi kommer ut til litt større konsulentselskaper finnes det allerede mange systemer på plass. Lime CRM fungerer da som en informasjonshub, dvs. et system som samler all nødvendig informasjon fra øvrige systemer. Det gjør at brukerne bare behøver å bruke ett system.

Lime ordner helt enkelt opp i en litt rotete IT situasjon og gjør at nye (og gamle) medarbeidere raskt lærer seg arbeidsflyten.

Sökfunktion Lime CRM

… og de mindre konsulentselskapene pleier å gjøre det slik:

For enkelthetensskyld samler vi alt du behøver i ett system. Lime CRM er CRM-system, bemanningshjelp, kompetansedatabase og mye mer. Din fakturering og tidsrapportering holder du dog separat i ditt ERP-system.

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för konsultbranschen

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du oversikt over dine hjemmesidebesøkere og kan poengsette dem basert på hvilke sider de besøker og hvor lenge de blir. Med en kobling til Lime ser du dessuten hvilken relasjon du har til hjemmesidebesøkeren. Er det en kunde, et prospekt eller til og med en konkurrent? Nå er det bare å svare. Dra i gang et automatisk mail, eller ring. Bare fantasien setter grenser.

CRM för konsulter

Webklient

Å ha tilgang til viktig informasjon når du er på farten er selvfølgelig en nødvendighet. Derfor finnes vår webklient, som fungerer på alle plattformer og er tilgjengelig der du er. Ha kontroll på dine oppgaver og sjekk de siste historikknoteringene før du treffer kunden. Alt for å forenkle livet på veien!

CRM för konsultbranschen

Infotiles

Infotiles gir deg tallene du virkelig bryr deg om. Du får tall som alltid er oppdatert og tilpasset dine behov. Vil du for eksempel vite hvor mange A-kunder som ikke har hørt noe fra dere på 1 måned? Eller hvor mange prosjekt du har å bemanne? Ikke noe problem, det fikser vi med Infotiles!

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

David Falk från Syntell

Lime Technologies plukket tidlig opp vårt behov for ressursplanlegging. Uten at vi bad om det, bygget de det inn i vår Lime CRM løsning og det uten å gå over prosjektets budsjett. Det er hva jeg kaller “underpromise overdeliver.”

Daniel Falk, Head of Markets & Clients Syntell

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang