CRM for deg som jobber med engros

Vi har et CRM-system som kan hjelpe deg med å selge enda mer.

Indra Lime CRM
Bisnode Lime CRM
Entra
Fretex
New Wave Lime CRM

Slik kan Lime CRM hjelpe deg

Vår engrosløsning oversikt

Kundeoversikt

Få et samlet og oversiktlig bilde av kunden i et enkelt system. Med salg, kundeservice og marked samlet, blir du litt smartere.

Økt salg

Få hjelp til å prioritere de riktige kundene og forretningsområdene. Med smart segmentering blir lønnsomme kunder enda mer lønnsomme.

Påminnelser

Vær sikker på at ingenting faller mellom to stoler. Tilbud blir fulgt opp, kunder blir kontaktet – og du husker alt som er sagt, gjort og lovet.

Salgsvisualisering

Visualiser salg og andre nøkkeltall.

CRM med en pris som gjenspeiles av dine behov

Med over 1000 CRM-installasjoner hvert år, vet vi hva som kreves. Dine behov er unike. Når vi vet hvordan vi kan hjelpe deg, gir vi deg et konkurransedyktig tilbud. Ta gjerne en prat med våre bransjeeksperter.

Tilbud på forespørsel.

Se våre priser

Slik integrerer vår engrosløsning med andre IT-systemer

Lime CRM er et informasjonsnav som gir dere full oversikt og et samlet kundebilde – på et sted. Bruker dere andre IT-systemer i det daglige arbeidet? Ingen bekymring – Lime CRM integrerer med de fleste.

ERP-system

Dere kan koble ERP-systemet deres med Lime CRM, slik at dere bare trenger å jobbe i et system. Redusér administrasjonstiden på enkleste vis.

Nettside

Finn automatisk ut når nye potensielle kunder er interessert i dine tjenester.

Dokumenter

Har dere alle dokumenter spredt på forskjellige steder og med ulik lagring? Koble disse sammen med Lime CRM, og få et samlet kundebilde..

Lime CRM har flere enn 40 000 brukere