CRM for deg i engroshandel

CRM for deg i engroshandel

Representerer du flere forskjellige merker? Er grossist eller forhandler? Da vet vi om et CRM-system som kan hjelpe deg med å selge enda mer.

CRM for deg med mange baller i luften

Lave marginer og hard konkurranse … Å, det er ikke et problem for en som deg?! Vel.. For å skille seg ut og bli enda mer vellykket finnes det noen enkle grep. Vi benytter vårt eget CRM-system for å hjelpe. Nysgjerrig?

CRM for deg med mange baller i luften

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Gi deg en omfattende oversikt over kunden i ett system. Salg, kundeservice og markedsføring sammen. Smart!

  2. Øke salget ved å hjelpe deg å prioritere de rette kundene og bedriftene. Med smart segmentering blir de lønnsomme kundene enda mer lønnsomme.

  3. Pass på at ingenting faller mellom stolene. Avtaler blir folgt opp, som skaper tillit hos kundene. Akkurat som det skal være.

  4. Visualiser salg og andre nøkkelindikatorer.

Lime CRM er en utmerket informasjonshub

SLIK ORGANISERER DU ALT DU TRENGER

Lime CRM er en utmerket informasjonshub som samler hele kundebildet på ett sted. Ved å holde orden på kunder, hvem som er de mest lønnsomme, osv, blir det lettere å prioritere. Hvilke kunder skal få et ekstra kundebesøk og hvilke kunder klarer seg med en telefon?

Målet: det du trenger finnes i CRM-systemet, du behøver ikke lete andre steder. Mer effektivt salg = mer tid til å skaffe nye kunder eller pleie nåværende.

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

CRM för partihandel

Webklient

Å ha tilgang til viktig informasjon når du er på farten er selvfølgelig en nødvendighet. Derfor finnes vår webklient, som fungerer på alle plattformer og er tilgjengelig der du er. Ha kontroll på dine oppgaver og sjekk de siste historikknoteringene før du treffer kunden. Alt for å forenkle livet på veien!

CRM för wholesale

BESØKSMATRISE

Besøker du de rette kundene, eller er selgerne ute og drikker kaffe med kunder som aldri kommer til å kjøpe noe? Med besøksmatrisen sikkerhetsstiller du at dere legger tid, energi og penger på rette kunder.

APSIS Lead

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du oversikt over dine hjemmesidebesøkere og kan poengsette dem basert på hvilke sider de besøker og hvor lenge de blir. Med en kobling til Lime ser du dessuten hvilken relasjon du har til hjemmesidebesøkeren. Er det en kunde, et prospekt eller til og med en konkurrent? Nå er det bare å svare. Dra i gang et automatisk mail, eller ring. Bare fantasien setter grenser!

Kontroll på salget

Kontroll på salget

Få oversikt over salget. Hvilke prosesser er i gang? Hvordan ser pipelinen ut? Går det bedre enn i fjor?

Som om ikke dette var nok får dere tilgang til visuelle dashboards og rapporter for både aktiviteter og salg.

CRM till outlook

Outlook

Vi vet at de fleste er god venn med Outlook. Derfor har vi laget en standard kobling til Lime CRM. Det er utrolig enkelt å lagre e-post på riktig person i Lime CRM, slik at du alltid har oversikt over e-postsamtalene.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Ole-Kristian, New Wave Norway

"Lime CRM er det beste fra to verdener, ett brukervennlig CRM-system som også har store muligheter for egenutvikling.”

Ole-Kristian Arnesen, New Wave Norway

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Lime CRM-løsningen for engrosbransjen eller kanskje du vil vite hva Lime CRM kan gjøre for deg? Ring Olav som vet alt om engrosbransjen.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

Takk for din mail!

Vi hører fra oss så for som mulig! Om du har noen spørsmål før den tid, ikke vær redd for å kontakt oss på: 21 61 17 10

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang