Lime CRM for deg som jobber med energikraft, miljø og energiøkonomisering

CRM & kundeservice for deg som jobber med energikraft, miljø og energiøkonomisering

Vil du, akkurat slik som vår kunde Skellefteå Kraft, vinne priser for Beste Kundetilfredshet? Da bør dere sjekke ut vår energiløsning i Lime CRM! Med Lime CRM blir dere mer enn bare en leverandør som selger energi, dere får kontroll i alle ledd og på kjøpet får dere høy kundetilfredshet! Bra, ikke sant?

Mangler systemene deres informasjon?

Det er med stolthet vi sier at vi er markedsledende i segmentet energikraft, miljø og energiøkonomisering i Sverige. Vårt CRM-system Lime CRM er sentralt for alt som skjer i organisasjonen ved å samle all informasjon og gjør den lett tilgjengelig for medarbeiderne.

Lime CRM för energiföretag

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Få et samlet bilde av kunden. Salg, kundeservice, drift og service på ett sted.

  2. Selge mer. Med kontroll på kundenes engasjement kan du enkelt gjøre målrettede salg- og markedsføringsaktiviteter.

  3. Få orden på kundedokumenter. Med enkel håndtering av dokumenter og maler finner du raskt frem.

  4. Effektivisere hele bedriften. Ved å identifisere tidskrevende prosesser som omfatter flere ulike avdelinger, kan du endelig få kontroll på hva som er utført og ikke.

Lime CRM integrerar med

SLIK INTEGRERER LIME MED ANDRE IT-SYSTEMER

Lime er en utmerket informasjonshub som samler hele kundebildet på ett sted. Ved å ha kunder, henvendelser, avtaler, anlegg, eiendom, kundedokumenter og mye mer samlet på ett sted våger vi å garantere at dere kommer til å arbeide mer effektivt.

Mål: Det du trenger finner du i Lime CRM, du trenger ikke å lete noen andre steder. Det du gjør blir mer effektivt = sparer tid = bedriften går bedre. Slik tenker vi!

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för energibranschen

Lime Mail Gateway

Med Mail Gateway kan dere enkelt lese inn e-post direkte til Lime CRM. For eksempel kan kunden maile til support@foretaget.no om et problem. Da vil du at en supportsak skal legges opp. Null stress! Det løser Mail Gateway.

CRM energi, vatten, telefoni

Lime Extranet

Extranet er en webløsning som lar deg dele en viss informasjon fra Lime CRM eksternt. Kanskje til kunder, parnere, forhandlere eller kompiser? Med et innlogg får personen tilgang til det du vil dele, med full sikkerhet såklart. Kanskje er det en supportsak eller et konsulentoppdrag? Mulighetene er uendelige.

Crm för energibranschen

Google Maps

Med vår kobling til Google Maps viser du enkelt dine kunder eller produkter smidig på et kart direkte i Lime. Kanskje skal du planlegge din salgsturné og har lyst til å vite hvilke av dine A-kunder som finnes på veien. Eller planlegge en servicerunde og vil vite hvor dine maskiner står utplassert. Smart og visuelt!

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Roger Bergström på Tekniska Verken

”Med Lime CRM håndterer vi ca 55 000 henvendelser per år og kan kvalitetsikre at de håndteres innen gitte tidsfrister og med kvalitet som ledestjerne”

Roger Bergström, Prosjektleder, Tekniska Verken i Linköping & Bixia

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang