Lime CRM

CRM for eiendomsbransjen

I Lime CRM har du kontroll på leietakere og leverandører, leiekontrakter som bør følges opp, eiendommer og publisering av ledige objekter på nett. Og mye mer.

Trenger du hjelp til å holde oversikt over eiendommene?

Leietakere, ledige lokaler, belegning, dårlig ventilasjon og annonser. Hvor mye kan man egentlig holde i hodet? Vi har mange eiendomsløsninger å fronte med og vet at et enkelt brukergrensesnitt kan gjøre forskjell. Derfor har vi laget ett CRM-system for deg som trenger å få kontroll, helt enkelt!

Sökfunktion Lime CRM

Slik vil Lime CRM hjelpe deg

  1. Et samlet bilde over dine kunder, eiendommer og kontraker.

  2. Kontroll på ledige objekter og oppsagte kontrakter for å sikre at alle objektene blir utleid – alltid.

  3. Publisering av objekt på hjemmeside.

  4. Effektivisert arbeid med kundehenvendelser. Effektiv support og fornøyde kunder, helt enkelt!

Lime CRM integrerar med

SLIK INTEGRERER LIME MED OMVERDEN

Lime er en utmerket informasjonhub som samler hele kundebildet på ett sted. Ved å ha kunder, henvendelser, avtaler, ledige lokaler, eiendommer, dokumenter og mye mer samlet på ett sted, våger vi å garantere at dere kommer til å jobbe mer effektivt.

Mål: Det du trenger finnes i CRM-systemet, du trenger ikke å lete flere steder. Det gjør at du blir mer effektiv = sparer tid = selskapet går bedre. Slik tenker vi!

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för fastighetsbranschen

Lime Extranet

Extranet er en webløsning som lar deg dele en viss informasjon fra Lime CRM eksternt. Kanskje til kunder, parnere, forhandlere eller kompiser? Med et innlogg får personen tilgang til det du vil dele, med full sikkerhet såklart. Kanskje er det en supportsak eller et konsulentoppdrag? Mulighetene er uendelige.

Lime CRM för fastighetsbraschen

Till Forvaltningssystemet

Koble eiendomssystemet med Lime CRM slik at dere kun jobber i ett system. Vi har koblet oss mot alt fra Fenistra, Fast2, Xpand til Vitec og mange fler!

CRM för fastighetsskötare

Annonsepublisering

I og med at du kommer til å ha nøkkeldata på eiendommen i Lime CRM, kan vi sette opp en mal som publiserer ledige lokaler til hjemmesidene deres eller til eksterne nettsider som f.eks. ne.no. Plantegninger, adresser, datoer, ja egentlig alt du ønsker å kommunisere, kan du publisere til eksterne kilder eller lage prospekter som du sender direkte til e-posten til potensielle leietakere.

CRM för fastighter

SPØRREUNDERSØKELSES MODUL

Med spørreundersøkelsesmodulen i Lime CRM trenger du ikke lenger å gjette hva dine kunder synes om deg, du kan spørre. Kanskje vil du sende ut en undersøkelse så fort prosjektet skal starte eller direkte etter en supportsamtale – du velger.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Anne Grethe Lotsberg, Entra Eiendom

”Med Lime CRM har vi fått mye bedre kontroll på kundeoppfølging. I tillegg har vi blitt mer effektive og profesjonelle. Dette er noe kundene våre gir oss positive tilbakemeldinger på.”

Anne Grethe Lotsberg, Kundeserviceansvarlig, Entra Eiendom

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Takk for din mail!

Vi hører fra oss så for som mulig! Om du har noen spørsmål før den tid, ikke vær redd for å kontakt oss på: 21 61 17 10

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang