CRM for deg i byggebransjen

CRM for deg i byggebransjen

Kunder, kontaktpersoner, forhandlere, byggherrer, entreprenører og underleverandører. Det er mange bedrifter, prosjekter og roller å ha kontroll på. For ikke å snakke om salgsmuligheter. Samle alt på et sted – i Lime CRM!

Jobber du i noen av disse bransjene?

Faller ting ut av verktøykassen din?

Flere tilbud til ett og samme prosjekt gjør det vanskelig å estimere hvordan salget faktisk ser ut og det er mange kontaktpersoner å ha kontroll på i prosjektene. Du har mange viktige kontakter å ha kontroll på. Du har mange utfordringer, det vet vi. Vi har jobbet med bedrifter i din bransje i over 25 år. Mange har allerede valgt Lime CRM – et CRM-system som kan hjelpe til med mye!

CRM for byggebransjen

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Gi alle et samlet bilde av kundene i ett system. Salg, markedsføring og prosjekt samlet. Smart!

  2. Samle all den informasjonen som i dag ligger spredt rundt i mail, økonomisystemet, Excel og permer. Enkelt!

  3. Pass på at ingenting faller mellom stolene. Kunder blir husket og anbud blir svart på. Akkurat som det skal være!

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

Lime CRM för Byggbranschen

Norge bygges & Byggfakta

Vi leser inn prosjekt fra Norge Bygges og Byggfakta sånn at du vet hva som er på gang og kan selge deg og dine produkter/tjenester ved rett tilfelle og til rett person.

Lime CRM till erp system

økonomisystemet

Vi setter opp en kobling til for eksempel deres økonomisystem sånn at du som selger aldri behøver å gjøre dobbelt arbeid. Lett som en plett!

CRM till outlook

Outlook & Excel

Vi vet at du er venn med Outlook og dine Excelark – derfor har vi koblet dem sammen med Lime. Du lagrer enkelt viktige mail under kunder/prosjekt og eksporterer valgfri informasjon til Excel.

Lime CRM Proaktivet

Proaktivitet

La Lime CRM gi deg signaler om hvilke kunder du ikke har kontaktet på lenge og hvilke prosjekt som skal følges opp. Aldri mer kommer en kunde til å føle seg glemt.

Lime CRM Prosjektoversikt

Prosjektoversikt

Med Lime CRM og prosjektoversikten får du full oversikt på hvilke prosjekter og salgsmuligheter som er de viktigste i din pipeline akkurat nå. Alt for at du skal prioritere det viktigste.

Lime CRM Rollehåndtering

Rollehåndtering

Med Rollehåndtering får du full kontroll på hvem som er arkitekt, totalentreprenør eller underentreprenør i deres ulike prosjekter.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Daniel Nottberg från NCC

Lime Technologies er både oppmerksomme og tilgjengelige som gjør det mulig å tilpasse seg endringer i markedet, samtidig som de ligger i front med systemer for CRM.”

Daniel Nottberg, CRM manager NCC

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

Takk for din mail!

Vi hører fra oss så for som mulig! Om du har noen spørsmål før den tid, ikke vær redd for å kontakt oss på: 21 61 17 10

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang