Lime CRM - Forenkle hverdagen med et CRM-system

Tips for vellykket
e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er et nyttig verktøy som kan hjelpe deg med å både nå ut til potensielle kunder og styrke eksisterende kunderelasjoner. Men det å skille seg ut i en full innboks er ikke en enkel sak. Derfor har vi her satt sammen fire steg som hjelper deg å lage en fantastisk e-post som mottakerne vil velge å åpne og lese!

Laste ned

Last ned våre poster nå

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern.

40 000 fornøyde brukere verden over