Lime CRM - Øk bruken av ditt CRM-system

Poster: Øk bruken av ditt CRM-system

Å forvalte et CRM-system er like viktig som selve implementasjonen. Når man har brukt et CRM-system over en lengere periode kan man føle at man ikke får utnyttet det fulle potensiale. Dette kan komme av flere årsaker; at brukerne ikke tar i bruk viktig funksjonalitet, inaktive brukere eller at systemet ikke har vokst med bedriften. Og slik skal det ikke være.

Last ned

Last ned våre poster nå

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern.

40 000 fornøyde brukere verden over