Lime CRM - Forenkle hverdagen med et CRM-system

Poster: Forenkle hverdagen med et CRM-system

Hvorfor trenger man egentlig et CRM-system? Hva er fordelene? Med et CRM-system samler du all viktig informasjon på ett sted. Kontaktopplysninger, dokumenter og notater er organisert og alle har samme informasjon om kunden.

Laste ned

Last ned våre poster nå

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern.

40 000 fornøyde brukere verden over