Add-ons og integrasjoner

Integrer Lime CRM med ditt ERP-system og andre IT-systemer for en enklere hverdag. Legg til smarte funksjoner og digitale verktøy med ulike add-ons. Mulighetene er uendelige – hva trenger du?

Lime Engage – konkurrer og nå nye resultater

Engage er en konkurranseplattform som hjelper deg å engasjere ansatte, forbedre resultatet, øke fokus og øke CRM-bruken i firmaet ditt. Med koblingen til Lime CRM skapes morsomme og resultatdrivende konkurranser basert på CRM-data. Deltakerne belønnes når de utfører de valgte aktivitetene, og alle kan se resultatene i nettleserne, på mobilene sine (app for iOS og Android) eller på TV-skjermer.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Fokuser på riktig sak

Hva prioriterer virksomheten din akkurat nå? Sett fokus på en spesielt prioritert aktivitet med en konkurranse. Det kan for eksempel handle om å håndtere flere kundemøter, logge historikk-notater eller sluttføre flere salg.

Energisk atmosfære

Konkurranser får adrenalinet til å pumpe, øker motivasjonen og skaper en mer energisk atmosfære. Jobb sammen i forskjellige lag, feir fremganger og øk samholdet.

Økt bruk av CRM

Med konkurranser basert på CRM-data forenes nytte og fornøyelse. Bruken av CRM-systemet kommer til å øke, og bedriften din får mer ut av investeringen, samtidig som dere har det gøy!

Lime Newsletter – smart digital markedsføring

Med Newsletter add-on til Lime CRM skaper du enkelt relevante og kraftfulle markedsføringskampanjer, basert på CRM-data. Du kan for eksempel skape profesjonelle e-postutsendelser, håndtere deltakerlister før og etter et arrangement, lage undersøkelser og web-formularer og styrke kampanjer med SMS-utsendelser.

Snakk med de rette personene

Å skape segmenterte mottakerlister er enkelt, takket være informasjonen i Lime CRM. Gjør utvalg basert på for eksempel kundestatus, geografisk beliggenhet eller deltakelse på et tidligere event – og nå nøyaktig de personene du vil.

Selg mer med e-post

Undersøkelser viser at e-post er den mest populære kanalen for å ta imot informasjon. Det har også vist seg å være den kanalen som gir høyest ROI. Med Newsletter lager du informative og salgsfremmende e-postutsendelser på et øyeblikk.

Mål og analyser

Resultatene for kampanjene dine føres direkte tilbake til Lime CRM, uten at du trenger å løfte en finger. Følg enkelt opp hvilke mottakere som har åpnet utsendelsen, og hvem som klikket på hva. Spar tid og gjør analysearbeidet enklere.

Lime Field – enkel håndtering av arbeidsordrer

Field add-on til Lime CRM samler kunder, personale og underleverandører i én smidig arbeidsflyt. Fra registrering av møter til fakturaunderlag, via ressursplanlegging, arbeidsordrer, avrapportering og kundesignaturer – i Field kan du håndtere hele prosessen.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Mer fornøyde kunder

Dine kunder vil at problemene deres skal løses så raskt og enkelt som mulig. Med Field add-on til Lime CRM kan bedriften din ikke bare øke takten, men også øke kvaliteten med en samlet flyt for arbeidsordrer. Det gir mer fornøyde kunder.

Økt lønnsomhet

Field forbedrer bedriftens ressursplanlegging og øker effektiviteten, takket være at kontor og felt arbeider sammen. Det gjør at kostnaden per case synker, og lønnsomheten øker.

Rask oppfølging

Med Field add-on til Lime CRM kan du bruke tiden på viktigere ting enn å samle sammen Excel-lister og tegne grafer – all data fra ukens, månedens eller årets saker finnes jo allerede samlet. Noen tastetrykk, og du har statistikken tilgjengelig.

REST API-er og Zapier gir fleksibilitet

Gjennom våre REST-baserte API-er gjør vi det enklere å koble sammen Lime CRM med resten av verden. API-ene gjør det mulig med integrasjoner på en standardisert måte som tredjeparts- /integrasjonspartnere kan utvikle mot, gjennom at vi tilgjengeliggjør dynamisk dokumentasjon og enkle eksempler.

Ingen utviklere? Koble sammen Lime CRM med hundrevis av nettbaserte tjenester - uten å kode. Med en standardkobling til Zapier er det mulig.

Slik integreres Lime CRM med andre IT-systemer

Lime CRM er et informasjonsnav som gir dere full oversikt og et samlet kundebilde – på ett sted. Bruker dere andre IT-systemer i det daglige arbeidet? Ingen bekymring – Lime CRM integrerer med de fleste.

ERP-system

Dere kan koble ERP-systemet deres med Lime CRM, slik at dere bare trenger å jobbe i ett system. Redusér administrasjonstiden på enkleste vis.

Nettside

Finn automatisk ut når nye potensielle kunder er interessert i dine tjenester.

Dokumenter

Har dere alle dokumenter spredt på forskjellige steder og med ulik lagring? Koble disse sammen med Lime CRM, og få ett samlet kundebilde.

Savner du noe? Gi oss en utfordring!

Savner du en spesifikk integrasjon eller add-on? Kontakt oss for å høre mer om mulighetene for kundespesifikke integrasjoner og add-ons.